Sunde spinatvafler med laks og avocado
Min seneste “food addiction” er vafler – vafler i alle afskygninger faktisk (se min opskrift på super lækre og sunde morgenmadsvafler HER). Denne vaffel er lavet af spinat, fyldt med laks og advocado, og vil gøre sig super godt som frokost eller som forret, hvis man får gæster.
Opskriften er tyvstjålet fra den dygtige madskribent og stylist, Maria, som står bag madbloggen, Vanløse Blues, hvor du kan finde en masse sunde, lækre og kreative opskrifter.
OPSKRIFT – Sunde spinatvafler med laks (3 stk):
1 håndfuld spinat, 2 æg, 100 g hytteost, 1 spsk loppefrøskaller, ½ tsk salt, 1 tsk bagepulver
Fremgangsmåde:
- Tænd vaffeljernet og lad det varme op, mens du laver dejen.
- Kom alle ingredienser i en blender og blend dem godt sammen.
- Fordel 1/3 af dejen og steg vaflen til den er gyldenbrun i lidt kokosolie, hvis ikke vaffeljernet har slip-let-belægning.
- Tag vaflen ud med en gaffel og læg den på en tallerken.
- Fyld vaflerne med frisk spinat, pesto, røget laks og avocado.
Bon appétit! (-;
Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram
sikke dog en sjov idé!
det ser vildt mums ud. bare man kunne lide laks, altså…