Kålsalat med appelsin og granatæble
Salat er dejligt hele året rundt, og jeg må indrømme at denne kålsalat passer bedst til vinterhalvåret. Men mens vi venter på foråret og de spæde grønsager, kan vi bruge vores kålrester til denne salat, som smager super lækkert! Vi brugte salaten som tilbehør til ovnstegt kyllingefiletter med pesto og baconsvøb.
OPSKIFT – Kålsalat med appelsin, granatæble og mandler:
½ rød spidskål, 2 appelsiner, ½ granatæble, 1 håndfuld hakkede mandler, 2 spsk eddike, 2 spsk olie. salt, peber
Fremgangsmåde:
- Rens spidskålen og skær det i tynde strimler.
- Skær skallen af appelsinen og skær appelsinkødet i tynde stykker.
- Rul granatæblet over bordet, for at kernerne nemmere løsner sig. Flæk æblet og pil kernerne ud. Jeg plejer at slå det med en grydeske ned i en skål.
- Eddike og olie sammen, krydr med salt og peber og hæld dressingen over salaten. Pynt med hakkede mandler til serveringen.
Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram
Mums, det skal prøves, super sprøde billeder!