Back in black

I’m back!

jajajaaSå er jeg tilbage! Fyldt med ny inspiration og masser af energi og gåpåmod. For et par måneder siden lagde jeg bloggen lidt på is, da jeg havde rigtig travlt med arbejde og mange store beslutninger.

Der er sket en del i mit liv siden – jeg stoppede bl.a. hos Costume.dk og Stylista.dk sidst i februar (meget sørgeligt) og flyttede derefter fra mit elskede København og hjem til min kæreste i Herning. Det var en svær beslutning og en kæmpe omvæltning i mit liv, men at undvære ham i et halvt år har været noget af det hårdeste nogensinde. Da jeg stoppede ved Costume.dk og Stylista.dk, blev jeg heldigvis tilbudt et job på 15 timer i ugen hos Bobedre.dk og Boligmagasinet.dk, hvor jeg skal versionere og SEO-optimere artikler fra magasinerne til hjemmesiderne. Dette betyder at jeg ugentligt kommer til København og ser mine veninder derovre, og samtidig laver noget der er relevant i forhold til min fremtid. PERFEKT!

Men 15 timer i ugen er jo ikke nok. Derfor er jeg lidt desperat efter at finde et supplerende job, hvilket er ret svært når man ikke kender en sjæl i Herning. Så hvis I kender nogen, der mangler en dygtig medarbejder, må I endelig sige til!!!! Jeg er klar på næsten ALT!

Derudover har jeg lige søgt ind på projektlederuddannelsen i medieproduktion og ledelse og kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i København. Og jeg SKAL bare ind! Planen er nemlig, at Frank og jeg flytter til København til sommer, hvor jeg (forhåbentlig) starter på en af ovenstående uddannelser, og han kommer ind på politiskolen eller redderuddannelsen. Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til, at komme igang med en uddannelse og starte et nyt kapitel i mit liv! I må have en fantastisk weekend (-:

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

3

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Back in black