Turtleneck

Webassistant on Costume

wishlist

 

Der er sket rigtig meget i mit liv på det sidste, og har desværre ikke været så god til at opdatere jer omkring det. Jeg er nemlig blevet webpraktikant for modemagasinet Costume. Jeg kan slet ikke få armene ned over det!

Det startede med, at jeg havde set deres opslag inde på Costume.dk. Jeg skulle sende en jobansøgning og vedhæfte en collage af fem ting der var på min ønskeliste (ovenstående collage). Et par dage efter kontaktede de mig, og spurgte om jeg havde lyst til at komme til jobsamtale – dette behøvede jeg ikke at overveje to gange. Samtalen gik fint, men jeg havde på ingen måde regnet med at få jobbet, da de fortalte mig at de havde haft en del til samtale. Jeg besluttede mig derfor, at tage det som et skulderklap, at jeg overhovedet var kommet til samtale. Men et par dage efter kontaktede de mig med de bedste nyheder! Jeg havde nemlig fået tilbudt stillingen som webpraktikant fra d. 15. september og 6 måneder frem.

Som webpraktikant vil mit job bestå i at assistere webedaktøren og producere indhold til Costume.dk samt Stylista.dk. Jeg vil b.la. havde mulighed for at skrive artikler, blogindlæg, shoppinggallerier eller interviews og opsætning af hjemmesiderne. Derudover vil jeg blive en del af den online moderedaktion og deltage i redaktionsmøder, ideudvikling mm. Lyder det ikke bare som det fedeste??? Jeg er SÅ glad og super taknemmelig og kan slet ikke vente med at komme igang og prøve nye udfordringer af!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Turtleneck