New in: Ankle boots

Camel’s back

colcamelCoat from Supertrash, HERE // Sweater from Zara, HERE // Bag from Saint Laurent, HERE // Pumps from Zara, HERE // Scarf from Acne Studios, HERE // Tailored leatherpants from H&M, HERE

Camel coaten er en klassiker, men denne sæson kan den smukke nuance bruges på alt fra bukser, nederdele, strik og accessories. Kombinér dit camelfarvede item med beige og nude fra top til tå, eller bryd looket med en hvid overdel. Jeg er helt vild med læderbukserne fra H&M – de ville passe perfekt ind i min vintergarderobe!

Jeg er fuldstændig forelsket i streetstyle billedet med to af mine yndlings modebloggere Camille Charriere fra bloggen CamilleOverTheRainbow og  Celine Aagaard fra bloggen HippieHippieMilkshake. Det er så cool!!!

Imorges tog jeg mig sammen og stod tidligt op for at løbe en tur, før jeg skulle på arbejde. Det var hårdt at komme afsted, men da jeg endelig kom ud af døren var det en ret god følelse! Jeg er bare ret smadret og træt her til aften og hopper snart i seng. I må sove godt, piger! (:

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

New in: Ankle boots