Easy chic

Military trend

militærcol

1. from Envii by Pernille Teisbaek, HERE // 2. from Ray-Ban, HERE // 3. from H&M, HERE // 4. from H&M studio collection, HERE // 5. from Zara, HERE // 6. from Etoile Isabel Marant, HERE // 7. from Saint Laurent, HERE // 8. from & Other Storries, HERE

God-mandag-aften piger!

Mandag, mandag, mandag…. For mit vedkommende har det været en rigtig kedelig en af slagsen, hvor jeg ikke rigtig har haft overskud til noget. Så efter jeg kom hjem fra arbejde, lavede jeg noget hurtig aftensmad, og så hoppede jeg ind i sengen med bærbaren.

Jeg har lagt og drømt mig væk i armyfarver og sorte nuancer, som afspejles i efterårets militær tendens. For at få stilen vil jeg bruge en jakke eller blazer med bælte i taljen eller kombinere en vamset strik med et par løse bukser og tilsætte gyldne accessories for at give looket et eksklusivt twist.  Jeg ejer selv de armyfarvede busker fra H&M’s studio kollektion, og ville ikke have noget imod at tilføje de andre ting til min garderobe.

Jeg vil hoppe tidligt i seng og se frem til en dejlig dag i morgen! God aften til jer (-:

 Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Easy chic