snakePRINT

leather on LEATHER

IMG_7064 copyIMG_7110Collage (10)IMG_7096Collage (9)IMG_7079Jacket from H&M/Shirt from Zara/Scarf from BikBok/Skirt from H&M/Clutch from Adax/Shoes from H&M

De sidste par dage har simpelthen været fantastiske. I torsdags tog jeg til København for at besøge to dejlige veninder. Vi lavede lækker mad sammen og senere tog vi ud i byen og dansede hele natten. Dagen efter var vi på strøget og kigge butikker – de har jo virkelig ALT derovre. Elsker det! Fredag aften var vi i biografen og se 12 years a slave, som er en utrolig rørende og brutal film. Det er en af de film hvor man bagefter sidder og er fuldstændig påvirket. Jeg kan 100% anbefale at tage ind og se den!

Lørdag skulle jeg med toget hjem til Vejle igen og i dag har jeg cyklet og gået rundt i det dejlige vejr med en god veninde. Vi var også inde på Onkel A i vejle og få en håndmad med æg og rejer – MUMS. Det var SÅ godt!

Håber at alle derude også har haft en dejlig weekend! God søndag!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

snakePRINT