Healthy treat
De sidste par dage med sommervejr og sommerstemning har givet mig lyst til lettere mad og sommerklassikere. Og hvad giver mere sommerstemning end en tallerken med koldskål? Men både koldskål og kammerjunkere er desværre proppet med sukker, men guess what – det kan gøres meget sundere. Dette har jeg givet et lækkert bud på og det var en kæmpe succes!
Jordbærkoldskål
til 4 personer
Ingredienser:
6 spsk skyr
6 dl kærnemælk
1 moden banan
8 frosne jordbær
3 spsk Sukrin Gold
1 tsk ren vaniljepulver
Speltflager:
2 dl Speltflager,
1 spsk kokosolie,
2 spsk sukrin gold
Kom alle ingredienserne til koldskålen i en blender og blend indtil koldskålen er tyk og glat. Smag til og og stil koldskålen på køl, indtil den skal serveres.
Kom speltflager, kokosolie og sukrin på en varm pande og rør godt rundt, indtil speltflagerne bliver gyldne og sprøde – pas på de ikke får for meget. Tag dem af panden og lad dem køle helt af.
Man kan pynte med friske jordbær og nyde den ude i solen. (:
Ingen kommentarer endnu