beauty WISHLIST

stoneage BREAD

IMG_2633IMG_2636

Dette stenalderbrød er simpelthen så let at lave og så smager det super godt og er rigtig sundt! Det er en god erstatning for hvidt brød og det kan spises både morgen, middag og aften. På ovenstående billede spiser jeg det med spinatblade, kylling og tomat. Det er også rigtig lækkert med avocado.

Ingredienser:
100g mandler
100g valnødder
100 solsikkefrø
100 sesamfræ
100 græskarkerner
5 æg
1 dl olie
1 tsk salt

Fremgangsmåde:
Hak nødderne (lidt groft) og kom dem op i skål sammen med kernerne. Tilsæt æg og olie og rør det hele godt sammen. Bages ved 160 grader i 1 time.
Lad brødet køle af på en rist. Kan gemmes i en uges tid i en lufttæt beholder.

I Rema 1000 sælger de også poser, hvor alle nødder, kerner og frø. er blandet sammen, hvor man bare skal tilsætte æg, olie og salt – super nemt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

beauty WISHLIST