THE BLANKET SCARF

Grey shades

colgreeyKnit from By Malene Birger, HERE // Bag from Mulberry, HERE // Wide trousers from Won Hundred, HERE // Coat from Ganni, HERE // Slip-on slippers from Mango, HERE // Scarf from Acne Studios, HERE

Grå nuancer blev set mange steder på catwalken for sæsonens AW14. De fleste tænker sikkert, at det er super kedeligt at klæde sig i grå fra top til tå, men der findes et væld af grå nuancer og forskellige materialer som cashmere, uld og shearling. Det er altså muligt at skabe mange forskellige og spænende look inden for den grå farvepalette. I øjeblikket går jeg og drømmer om et par grå uldbukser med vidde, som kan holde mig varm hele vinteren, og dette par fra Won Hundred er bestemt ikke et dårligt bud!

I aften skal Frank og jeg ud og spise på restaurant Gorilla i Kødbyen. Jeg har kun hørt og læst godt om stedet, og glæder mig til at smage deres lækre snackmenu. Vi ses!

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

Photo: Michael Kors by Style.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE BLANKET SCARF