Isabel Marant blazer & flared pants

The perfect winter coats

winter-coat1. GANNI, 2. DESIGNERS REMIX, 3. ESPRIT, 4. ESPRIT, 5. FILIPPA K, 6. ZARA, 7. H&M, 8. TOPSHOP

Det kan være en stor udfordring at finde den helt rigtige vinterfrakke. Et godt råd herfra er, at gå efter et klassisk snit og vælge en frakke i enten camel, navy, sort eller grå, som du kan bruge år efter år. Jeg har selv en sort frakke fra Filippa K og en frakke i camel fra H&M, så i år er jeg på jagt efter en frakke i en grå nuance, hvilket nr. 3 fra Esprit er et meget godt bud på!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

When it comes to finding the perfect winter coat it can be a challenge. My best advice is to go for a classic fit and choose a coat in either camel, navy, black og grey , which you can use year after year. I own a black coat from Filippa K and a camel coat from H&M, so this year i’m looking for a grey coat, and number 3 from Esprit is high on my list!

billede1234

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Isabel Marant blazer & flared pants