The perfect winter coats

Maria Black jewellery

maria-black-jewellerymaria-black-smykker

– My new jewellery from Maria Black

Der afholdes utrolig mange skønne lagersalg og kollektionssalg for tiden, og i sidste uge var jeg til Maria Black lagersalg, hvor det var muligt at spare op til 50-80 procent. Vi stod i kø ret længe før vi kom ind, men det var bestemt det hele værd. Masser af lækre smykker til meget favorable priser! Som I kan se på billederne, købte jeg to ringe, et par øreringe og en halskæde med en lille diamant i forgyldt sølv. Jeg er især glad for halskæden, som jeg har været forelsket i længe.

Senere skal Frank og jeg ud og spise burgere på Cocks & Cows. Det skulle være byens bedste burger, så det glæder jeg mig til (-: Hav en dejlig weekend, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

There are many fashion outlets at the moment, and last week I went to the Maria Black outlet. We stood in line for a long time, but it was all worth it. There was a lot of beautiful jewelry at very favorable prices! I bought these two rings, a pair of earrings and a necklace with a small diamond in gold-plated silver. I especially love the necklace, which I’ve had my eyes on for at very long time.   

Later Frank and I are going to eat burgers at a restaurant called Cocks & Cows. It’s suppose to be the best burger in town, so I’m pretty exited (-: Have a great weekend girls!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

The perfect winter coats