Maria Black jewellery

Black & white

black-and-white-lookblack-and-white-outfitblack-and-white-fallblack-and-whiteblack-and-white-gold-jewelleryoutfit-black-and-white

Coat/FILIPPA K (similar here), shirt/H&M, trousers/ZARA, shoes/ZARA, bag/CHLOE, necklace/MARIA BLACK, bracelet/JANE KØNIG, watch/TRIWA

Jeg har brugt de seneste par uger på at lave en online portfolio, som skal bruges, når jeg engang skal søge praktikplads. Jeg lokkede Frank til at tage disse billeder, som skal bruges til hjemmesiden – er de ikke blevet gode? (-: De er taget i staldbygningerne ved Christiansborgs ridebane, som virkelig er en perfekt location! På billederne var jeg iført et professionelt og chikt look bestående af sorte og hvide styles og enkle smykker.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I’ve been working on a online portfolio for the last couple of weeks, which I’m going to use when I’m going to look for internships. I got Frank to take these pictures for the homepage – what do you think? (-: At the pictures I was wearing a professional and chic outfit, consisting of black and white styles and simple gold jewelry. What do you think? (-: 

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Maria Black jewellery