Pleats & lace

Æggemuffins med bacon og grønsager

æggemuffins-grønsager-baconIkke-navngivet-1

Når man indtager dagens første måltid, er det en god idé at spise noget, der er sundt, giver et stabilt blodsukker og stor mæthed. Jeg synes personligt, at det kan være svært, at få tid til at lave en god morgenmad, og er derfor nogengange begyndt at forberede det på forhånd og evt. fryse det ned. For et stykke tid siden lavede jeg disse æggemuffins, som jeg fandt opskriften på i bogen ‘Mission sund’ af Michelle Kristensen. De smager super lækkert og er nemme at lave!

OPSKRIFT – Æggemuffins med bacon og grønsager (10 stk.):

1 lille gulerod, 1/2 rød peberfrugt, 10 æg, 1 tsk. salt, 1/2 tsk. peber, 10 skriver kalkunbacon (andre grønsager såsom squash, rødløg og tomat kan også bruges)

Fremgangsmåde: 

  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  • Vask grønsagerne og skær dem i mindre stykker.
  • Pisk æggene sammen med krydderierne, og vend grønsagerne i æggeblandingen.
  • Beklæd indersiden af muffinformene med kalkunbacon, og hæld derefter massen i.
  • Bag dem i ovnen i ca. 30 minutter.

Jeg plejer at spise to stk. til morgenmad sammen med lidt frugt eller grønt.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Pleats & lace