Monday easter brunch

25% off Ganni, Gestuz & Filippa K

henny-and-my-sale

1. GESTUZ, 2. GANNI, 3. GANNI, 4. GANNI, 5. GANNI, 6. MUNDERINGSKOMPAGNIET, 7. FILIPPA K

God formiddag babes! (-: Jeg har en god nyhed til jer! Jeg har opstøvet en rabatkode til webshoppen Me & the Met, som giver hele 25% rabat på alle varer. Koden “MIDSEASON” skal indtastes ved checkout og virker til den 14. april. Hjemmesiden tilbyder lækre styles fra de fedeste mærker som blandt andet Ganni, Designers Remix,  Filippa K, Gestuz og Munderingskompagniet. Jeg har her udvalgt mine favoritter, som jeg bestemt ikke ville have noget imod at have i min garderobe. God dag, allesammen.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

2

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Monday easter brunch