My hair care routine

Oktobers bedste lagersalg

lagersalg11

Vi er så småt ved at sige farvel til forår- og sommersæsonen og skal til at forberede os på efterår- og vintersæsonen. Og derfor ville jeg lige dele et lille tip omkring oktobers bedste lagersalg, så du kan shoppe items fra nogle af de fedeste mærker med op til 80% rabat. Det er nok den bedste undskyldning for at opdatere din garderobe! (;

 Designer Forum

lagersalgFredag 3. oktober fra 17-20, lørdag 4. oktober fra 10-17 og søndag 5. oktober 10-16 slår Designer Forum dørerne op for deres store lagersalg, hvor der er store rabatter på mærker som Acne, Samsøe & Samsøe, Kenzo og mange flere. Det afholdes i Forum, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg C og koster 60 kr. af komme ind. Hvis jeg ikke skulle til Herning næste weekend, havde jeg uden tvivl taget et smut forbi!

Shoes on Sale

lagersalg3

Shoes on Sale er Danmarks største skolagersalg, som afholdes torsdag 2. oktober fra 11-18, fredag 3. oktober fra 11-19 og lørdag 4. oktober fra 11-17 i Rosengården 12, 1174 København K. Til dette lagersalg er det muligt at spare op til 80% på mærker som Alexander Wang, Kenzo, Marc by Marc Jacobs og Givenchy for bare at nævne nogle få. Dette er altså en fantastisk mulighed for at gå på jagt efter gode tilbud blandt sæsonens fedeste fodtøj.

Won Hundred

lagersalg1

Det danske mærke Won Hundred holder tirsdag 30. september fra 11-20, onsdag 1. oktober fra 11-20 og torsdag 2. oktober fra 11-18  et stort lagersalg, hvor du kan spare op til 70% på en masse skønne items. Det afholdes på Store Kannikestræde 19, 1169 Kbh. K, og jeg overvejer kraftigt at kigge forbi efter arbejde en af dagene.

 Luksus tøjbazar

lagersalg2

Søndag 5. oktober fra 11-16 sælger seje bloggere, stylister og designere ud af deres egne garderober til luksus tøjbazar. Det kommer til at finde sted på Soho Kontorhotel, Flæsketorvet 68, København V, og jeg er sikker på at der er mulighed for at gøre sig nogle fine og stilrige fund.

God shoppelyst!!

 Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

My hair care routine